سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 43
  • زمان مطالعه : 13 دقیقه

خبر امروز/ 26 مهر

.

برپایی
میز آموزش تغذیه در سالن های واکسیناسیون کووید19



به مناسبت روز جهانی غذا، میز آموزش تغذیه با حضور مسوول
و کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر، در سالن های واکسیناسیون
کرونا در شیراز برپا شد.

 


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، مسوول
واحد بهبود تغذیه این مرکز با اشاره به اهمیت روز جهانی غذا گفت: بیست و
چهارم مهر به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است و شعار امسال روز جهانی غذا «تولید
بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهتر و زندگی بهتر» است؛ این روز، توجه به اهمیت امنیت غذایی،
گرسنگی و نقش هر فرد در چرخه تولید تا مصرف را یادآوری می کند.  



«الهام کاووسی» افزود: بارکدهای طراحی شده از سوی گروه
بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در
قالب پوستر از سوی واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر به کارشناسان تغذیه ارایه
شده تا مطالب آموزشی در سالن های واکسیناسیون کووید19، به مردم ارایه و به افزایش
آگاهی عمومی کمک شود.  



«مریم زارعی» کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر نیز با
اشاره به اهمیت آموزش مردم در رابطه با شعارهای روز جهانی غذا گفت: در تمام دنیا، بیشترین
میزان هدر دادن غذا مربوط به خانواده هاست؛ فساد غذایی، تهیه و آماده سازی غذای بیش
از نیاز خانواده، خرید بیش از اندازه و تهیه غذا بدون برنامه ریزی، از جمله عوامل
موثر در هدر رفتن غذا در خانه ها است، بنابراین آموزش و اطلاع رسانی به عموم مردم،
می تواند نقش بسزایی در پیشبرد اهداف تغذیه ای جامعه داشته باشد./102



 



گردهمایی
کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر به مناسبت روز جهانی غذا



رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر، از برگزاری گردهمایی کارشناسان
تغذیه زیر پوشش این مرکز به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا، خبر داد.

 


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «احمد
رضازاده» گفت: بیست و چهارم مهر مصادف با روز جهانی غذا با شعار «تولید بهتر،
تغذیه بهتر، محیط بهتر و زندگی بهتر» است؛ به همین مناسبت در آیینی، از تلاش
کارشناسان تغذیه که در طول همه گیری کرونا و اجرای برنامه واکسیناسیون علیه کرونا فعالیت
داشتند، تقدیر شد.



او با تاکید بر نقش کارشناسان تغذیه در پیشبرد برنامه های
کاهش سوء تغذیه، بر ادامه فعالیت های این کارشناسان در راستای ارتقا آگاهی جامعه در
زمینه تغذیه سالم، تاکید کرد.



«مریم مهارت» مسوول دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه
علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این آیین با تقدیر از کارشناسان
تغذیه گفت: در طول همه گیری کرونا، کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر به 61
هزار و 500 نفر، مشاوره حضوری و تلفنی ارائه کرده اند که حدود 17 هزار مشاوره
مربوط به تغذیه بوده و به افراد مبتلا به کرونا ارایه شده است.



«الهام کاووسی» مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای
والفجر نیز با تاکید بر موضوع امنیت غذایی و گرسنگی، بر نقش هر یک از کارشناسان
تغذیه در پیشگیری از سوء تغذیه، کاهش ضایعات مواد غذایی و آموزش در زمینه تامین
غذای سالم، تاکید کرد./102



 



برپایی
غرفه سلامت روان در بیمارستان ابن سینا



همزمان با هفته سلامت روان، غرفه سلامت روان ویژه مراجعان
بیمارستان ابن سینا، در این مرکز برپا شد.

 


به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، مهندس «رضا ملک
نسب» مدیر این مرکز با قدردانی از واحدهای مشارکت کننده در برپایی این غرفه گفت: در
این غرفه که به مناسبت هفته سلامت روان برپا شده، مواردی مانند انواع مشاوره ها در
زمینه اختلالات خُلقی و شخصیت، پایش قند خون، تب سنجی و پایش فشار خون به صورت
رایگان انجام می شود./102



 



برگزاری
مسابقه نقاشی
در بیمارستان شهدای نی ریز



مسابقه نقاشی و رنگ آمیزی ویژه فرزندان کارکنان بیمارستان
شهدای نی ریز، برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای نی ریز، کارشناس
تغذیه این مرکز گفت: به مناسبت 16 اکتبر روز جهانی غذا، با توجه به اهمیت غذا و
تغذیه سالم در کودکان و همچنین لزوم تغذیه کافی کودکان در دوران شیوع بیماری کووید19،
واحد تغذیه بیمارستان شهدای نی ریز، مسابقه نقاشی ویژه فرزندان کارکنان بیمارستان،
برگزار کرده است.



«منا مقصودیان» افزود: در این مسابقه، نقاشی هایی با موضوع
«تغذیه سالم» به واحد تغذیه بیمارستان ارایه و پس از داوری، سه اثر برتر معرفی و
از کودکان نقاش این آثار، تقدیر شد./102



 



واکسینه
شدن دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم در کوار



بر اساس برنامه ریزی و هماهنگی مسوولان شبکه بهداشت و
درمان و اداره آموزش و پرورش کوار، برنامه واکسیناسیون برای دانش آموزان مقاطع اول
و دوم متوسطه این شهرستان، انجام شد.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، ریس شبکه
گفت: از چهاردهم مهر، واکسیناسیون دانش آموزان 12 تا 18 سال مدارس شهرستان کوار،
در ایستگاهی ویژه در سالن واکسیناسیون 9 دی شهر کوار آغاز شده است.



دکتر «محسن مردانی» افزود: تاکنون پنج هزار و 278 دانش
آموز در شهرستان کوار بر علیه کروناویروس واکسینه شده اند و دانش آموزان تبعه کشور
افغانستان نیز مشمول این برنامه هستند.



او اضافه کرد: با توجه به اینکه از ابتدای آبان، کلاس های
درس مدارس به صورت حضوری برگزار می شود، لازم است تا پایان مهر همه دانش آموزان
واکسینه شوند.  



دکتر مردانی از دانش آموزان و والدین آنها خواست، به
تبلیغات منفی که در زمینه اجرای برنامه واکسیناسیون منتشر می شود، توجه نکنند و
برای ایمنی بیشتر خانواده ها، برای تزریق واکسن کرونا اقدام کنند./102



 



برگزاری
وبینار آموزشی «پویایی و شادابی جامعه با ازدواج»، ویژه دانشجویان دانشگاه پیام
نور کازرون



کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت شهید «پیرویان» کازرون، از
برگزاری وبینار آموزشی با موضوع پویایی و شادابی جامعه با ازدواج، ویژه جوانان 18
تا 25 سال دانشگاه پیام نور این شهرستان، با همکاری واحد سلامت نوجوانان، جوانان و
مدارس شبکه بهداشت و درمان کازرون، خبر داد.

 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون، «سمانه
انصاری» با بیان اینکه ازدواج یکی از مهم ترین تصمیمات و نقطه عطفی در طول زندگی
فرد محسوب می شود، گفت: ازدواج موفق پایه و اساسی برای ایجاد خانواده ای شاد و
مستحکم است.  



او افزود: آموزش مهارت های لازم در زمینه ازدواج سالم
به جوانان، موجب رویارویی کمتر آنها با مشکلات و آسیب های روانی و اجتماعی در
جامعه می شود.



این کارشناس سلامت روان، اضافه کرد: در این وبینار آموزشی که
با حضور 60 دانشجوی دانشگاه پیام نور برگزار شد، «سارا خیراندیش» کارشناس سلامت
روان مرکز خدمات جامع سلامت سعدی و المهدی، جوانان را با 10 مهارت خودآگاهی،
همدلی، ارتباط موثر، مدیریت خشم، مهارت رفتار جراتمندانه و مقابله با خُلق منفی،
مدیریت استرس، حل مساله، مهارت تفکر نقادانه و مدیریت زمان، آشنا کرد./102



 



گرامیداشت
هفته سلامت بانوان در شبکه بهداشت و درمان زرقان



در راستای گرامیداشت هفته سلامت بانوان، از بانوان شاغل در
شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان، تقدیر شد.



 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان، دکتر «علیرضا
شریعتی» سرپرست شبکه، هدف از برگزاری این برنامه را تکریم مقام والای بانوان و مادران
عنوان کرد و گفت: بانوان شاغلف در کنار مسوولیت بزرگ مادری و تعلیم و تربیت
فرزندان، توانسته اند به خوبی در بخش های مختلف اداری و حتی مدیریت واحدهای مختلف
ایفای نقش کنند و  بخشی از موفقیت های به دست آمده در مجموعه بهداشت و درمان،
حاصل تلاش بانوان شاغل در این مجموعه است، زیرا بانوان در زمینه نظم، ترتیب و دقت
نظر در مسایل و امور محوله، بسیار حساس و با ظرافت عمل می کنند.


«زیبا دوزنده جهرمی» مسوول بهداشت خانواده شبکه بهداشت و
درمان زرقان نیز تاکید کرد: تمام بانوان ایرانی باید حداقل به صورت ماهیانه یک قرص
ویتامین دی3
با
دوز 50 هزار واحد مصرف کنند و اگر افرادی با کمبود شدیدتر ویتامین دی مواجه
هستند، می توانند با دستور پزشک برای مدتی از دوزهای بالاتر این قرص استفاده کنند.



در این آیین، بین بانوان شاغل در مجموعه بهداشت و درمان
زرقان، قرص ویتامین دی توزیع شد./102



 



آغاز
اجرای پروژه ساخت پد بالگرد اورژانس 115 در پاسارگاد



با همکاری اداره حمل و نقل جاده ای، بخشداری پاسارگاد و
شوراهای بخش و شهر مادرسلیمان، عملیات اجرایی ایجاد پد فرود بالگرد در شهرستان پاسرگاد،
آغاز شد.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاسارگاد، رییس
شبکه در این زمینه گفت: در این طرح، زمینی به مساحت 1500 مترمربع برای فرود بالگرد
مشخص شده و به صورت استاندارد طراحی و اجرا می شود که با ساخت این جایگاه، خدمات
اورژانس بهتر و موثرتر به بیماران ارایه می شود.



«کورش قنبری» افزود: این جایگاه در محوطه تاریخی پاسارگاد
در نزدیکی اتوبان و راه آهن شیراز_اصفهان و همچنین در نزدیکی گردنه خرسی که
شهرستان پاسارگاد را به شهرستان اقلید متصل می کند، قرار دارد.



او از همکاری و تعامل ادارات و شوراهای مشارکت کننده در
اجرای این طرح، تقدیر و ساخت این جایگاه را تلاشی در راستای توسعه و بهبود ارایه
خدمات درمانی به مردم و گردشگران عنوان کرد./102



 



گرامیداشت
روز جهانی غذا در پاسارگاد



به مناسبت روز جهانی غذا، برنامه پیاده روی از سوی شبکه
بهداشت و درمان پاسارگاد، برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاسارگاد، رییس
شبکه با اشاره به برگزاری برنامه پیاده روی با حضور کارکنان این مجموعه گفت: سلامت
به معنای نبود بیماری نیست، بلکه به معنای رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی است و
تغذیه سالم در ایجاد رفاه جسمی و روانی، تاثیر زیادی دارد.



«کورش قنبری» با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا،
افزود: هدف از انتخاب شعار «اقدامات کنونی آینده ما را می سازد؛ تولید بهتر
غذا، تغذیه بهتر، محیط بهتر و زندگی بهتر»، نشان دادن اهمیت تغذیه برای رسیدن
به زندگی بهتر است و تاثیر رژیم غذایی بر جنبه های مختلف زندگی را نشان می دهد.



او با بیان این موضوع که نقش رژیم غذایی در بروز بیماری
های غیرواگیر قابل توجه است، اضافه کرد: وجود تعداد بسیار بالای فست فود فروشی ها
در شهرستان پاسارگاد، نشان دهنده الگوی نامناسب تغذیه بین شهروندان است و اصلاح
این شرایط، نیازمند ارایه آموزش های به مردم شهرستان در زمینه تغییر سبک زندگی و
توجه به تغذیه سالم است.



قنبری گفت: 30 کارخانه تولید مواد غذایی در پاسارگاد وجود
دارد که به صورت منظم، از سوی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پایش و نظارت
می شوند./102



پایان خبر



 



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 48984
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب